DOPRAVA ZDARMA na zásilkovnu nebo ParcelShop u objednávek nad 890Kč.

Barvy podzimu

K barvám podzimu 2021 jednoznačně patří khaki, hořčicová, cihlová a hnědá. Naše kolekce je těmito barvy inspirována. Přichází období teplých barev, a chladnějšího počasí. Začíná to přechodem z krátkého rukávu na dlouhý a taktéž se většinou hodí vesta pro zahřátí.

Vykouzlete nádherné barevné kombinace s naší luxusní kolekcí značky MOI NOI podzim/zima 2021-2022.

Pojďme se podívat těmto barvičkám na zoubek:

Tmavě zelená / khaki 

Barva khaki je zemitá, prašná. Jako khaki se často označují barvy v zelené oblasti, které se používají zejména pro maskování, a to nejčastěji v armádě. Vzniká mísením zelené a hnědé. Používá se jako barevný název v angličtině od roku 1848, kdy byl poprvé předstastaven jako barva vojenské uniformy.

Hořčicová

Hořčičná barva je teplý odstín žluté barvy, je ale matná, s hnědým podtónem. Přirozeně tak zvýrazní váš ouffit, aniž by zářila do všech stran jako jasně žlutá. Její různé odstíny jsou momentálně velmi populární.

Skvěle se kombinuje se zelenou, khaki, bordó, hnědou a béžovou barvou, ale i nečekaně s modrou. 

Cihlová

Cihlová barva je kombinací červených a hnědých tónů. Také nazývána terracotta je relativně novým trendem v módě, stále častěji se objevuje v oblečení slavných návrhářů.

Barva terracotta je spojena s odstínem vypáleného keramického materiálu. Pochází z italského názvu Terra - spálená, Cotta - hlína. 

Hnědá

Hnědá barva vzniká mícháním zelené a červené barvy. Její komplementární barvou je modrá. Hnědou barvu si nejvíce spojujeme se zemí, přírodou, zvířaty, barvou pleti, pigmentem vlasů nebo očí. 

Jde o přirozenou barvu která navazuje pocity stability, jistoty, pohodlí, klidu, či bezpečí. Dala by se také zařadit mezi neutrální barvy. Téměř vždy je chápána jako potlačená, tlumená a nikdy ne pronikavá, křiklavá.

 

Na našich stránkách nabízíme několik úžasných outfitů v těchto barvách, například:

Souprava Dinosaurus s bundou hořčicová, červená nebo khaki.

Tepláková souprava s vestou Necixs

Teplákový overal na zip Hnědé rošťáctví anebo Tepláková souprava Hnědé rošťáctví 

Tepláková souprava Lvíček hořčicová nebo cihlová 

A spousty dalších body triček, overálků a soupraviček.