DOPRAVA ZDARMA na zásilkovnu nebo ParcelShop u objednávek nad 890Kč.

České, 100% bavlněné ponožky, punčocháče a legíny/kamaše

Tak obrovský zájem o české, 100% bavlněné punčochové kalhoty a žebrované legíny / kamaše jsme nečekali. Rozhodli jsme se, že pro nastávající podzim a zimu naskladníme více velikostí a barev. Punčocháče jsou k mání do velikosti 104 (4 roky) a žebrované legíny/kamaše jsou od velikosti 86 až do velikosti 128 (8let). 

Všechny výrobky jsou pratické a vysoce kvalitní. Naprosto vhodné pro dětskou pokožku, speciálně pro alergiky a ekzematiky. Máme je se synem vyzkoušené. On sám má atopický ekzém. Díky vlastní zkušenosti vím, co vám maminkám doporučuji a opravdu jsem ráda, že tyto produkty mohu nabízet dál. Kamaše i punčocháče půjdou skvěle využít pod kalhoty, pod shofteshelové oblečení anebo jako doplněk k sukním či šatům Vašich malých parádnic.  

Produkty zachovají tvar a velikost, neseperou se (přece jen nedoporučuji sušit v sušičce ) a jsou velice příjemné a heboučké.

Správnou velikosti si, prosím, zkontrolujte v tabulce velikostí. Nejlépe přeměřte vůči oblečení, které již doma máte. Česká firma DOTEX vyrábí své produkty o něco větší než jste zvyklí v klasickém číslování. 

Všechny barevné vzory punčoch a kamaší, a jejich velikosti najdete zde.

Na našich stránkách nabízíme také české, 100% bavlněné ponožky od nejmenších po největší dětské velikosti.