DOPRAVA ZDARMA na zásilkovnu nebo ParcelShop u objednávek nad 890Kč.

Můj příběh aneb jak to všechno začalo…

Musím přiznat, že tento článek na můj blog je zatím nejtěžší…Jak to napsat, jak to popsat. Přece jen je to můj život a můj začátek.

Dlouhou dobu jsem žila v Londýně, odstěhovala jsem se hned po maturitě. Fascinoval mě v Británii cizí jazyk, lidé, kultura, otevřenost mysli, přístup ke službám a lidem, ochota, asertivita,… mohla bych básnit ještě dlouho. V mé poslední práci (před mateřstvím) jsem byla osobní asistentkou pro Nigellu Lawson – úžasná paní, která píše kuchařky a natáčí k nim seriál o vaření – kdo ji nezná, stojí za sledování. A všechny ty skvělé recepty, mňam. Pro mě to byla práce snů, a více méně jsem si splnila několik snů během práce pro ni, kde jedním z nich bylo neustálé cestování. Poznávání nových míst, měst, kontinentů, … Jednou takovou cestou byl výlet do Istanbulu, kde už na letišti po přistání jsem měla silný pocit, že mi tohle město změní život. A taky že změnilo. V Istanbulu, Turecku, jsem poznala svého manžela. Bylo to tak romantické a neskutečně náhodné seznámení, že by to samo o sobě zasloužilo knihu. Ten příběh, který se nám stal, byste opravdu nevymysleli ani jako zápletku toho nejromantičtějšího filmu. Otevřely se další dveře. Stěhování do Istanbulu, posléze do Česka, poté těhotenství, porod, syn. Tak jak jsem si vysnívala krásné momentky s miminkem, tak mě život překvapil a už od začátku jsme měli zdravotní komplikace, provázené kampilobakterem, a následně atopickým ekzémem a potravinovými alergiemi. Díky synovu atopickému ekzému jsem po večerech seděla na internetu a hledala 100% bavlněné oblečení, četla tisíce článků o vlivu kvalitního oblečení na ekzém a jeho vývoj. Takže máme atopický ekzém, řešíme oblečení, kvalitu oblečení, musí to být 100% bavlna. Jak si mohu být jistá, že je to opravdu kvalitní a 100%???

Jak se říká, když ti život nadělí citróny, udělej si limonádu.

 Jednoho večera mi došlo, že mé mozkové buňky potřebují taky zaměstnat, jinak než jen péčí o dítě. Nápad se zrodil. O kvalitě turecké bavlny jsem věděla už dlouho, ale ten moment, kdy mi došlo, že mám vlastně manžela z Turecka, který mi může dělat sekretářku a zařídit a vyřídit cokoli co si usmyslím, mi opravdu rozzářilo celý obličej.  Před Vánoci roku 2020 jsme každodenně vyhledávali dodavatele v Turecku, kteří by splňovali naše požadavky. Uf. Najít někoho, kdo opravdu vyrábí 100% bavlněné oblečení, řeknu Vám, není žádná hračka. Několikrát jsme se u toho zapotili, naštvali, a já snad i párkrát pobrečela. Myšlenka mít e-shop byla jasná, jsem na rodičovské, probíhala pandemie covidu, nemohla jsem si dovolit kamenný obchod. Ovšem. Kdybych tehdy věděla, co všechno to obnáší mít takový e-shop, nevím nevím, jestli bych do toho znovu šla. Stěžovat si nechci, mám ráda výzvu a vždycky se ráda naučím novým věcem, a taky si chci plnit sny. Ale hlavně. Konečně máme pro syna a pro Vás všechny vysoce kvalitní oblečení z té nejlepší turecké bavlny. Kolekci máme jak dostupnou, tak luxusní, abychom mohli dopřát všem maminkám. Nabízíme skvělé české 100% bavlněné ponožky, punčocháče a kamaše/legíny. A v neposlední řadě jsme nechaly, od velice šikovných slečen v Turecku, ručně ušít luxusní čepice, čelenky a turecké turbany. Samozřejmě mám pro Vás přímo kategorii pro alergiky a ekzematiky, pro přehlednost a jednoduchost je veškeré oblečení přeměřené.

 Věřte, že vyhledávat kvalitní a bavlněné oblečení opravdu zabere spoustu času. Taky si zakládám na tom, aby bylo vkusné, bez nějakých kýčovitých postaviček a Tik Tok nápisů. Vím, každý si najde to svoje. A já si jen moc přeji, abychom si k sobě našli cestu, jsem tu pro Vás, ráda poradím. Naučila jsem se v Británii jednu z nejdůležitějších věcí – zákazník, náš pán. Pokud si něco zákazník přeje, vynaložím veškeré úsilí na to, aby to dostal. A právě tím, se náš e-shop odlišuje od těch ostatních. Vím, jak moc je zákaznický servis důležitý. Když se mnou někdo jedná mile a vstřícně hned se cítím lépe. A jak to máte vy?