DOPRAVA ZDARMA na zásilkovnu nebo ParcelShop u objednávek nad 890Kč.

Luxusní značka MOI NOI

Co o své značce říká zakladatel MOI NOI?

V roce 2017 jsme v Turecku vytvořili a pojmenovali naši značku, což znamená minimální a originální vesmír "Moi Noi"

MOI NOI není jen oblečení. Je to nápad, energie, myšlenka a láska v jednom. 

Moi Noi se stal jednou obrovskou rodinou - počínaje návrhářem až po konečného spotřebitele. Chceme vyrábět oblečení co nejvhodnějším způsobem pro zdraví dětí, citlivé na životní prostředí a sociální práva zaměstnanců.

Základní principy Moi Noi

Chceme Vám přinést produkty, které jsou v rovnováze v poměru cena/výkon, používáme vysoce kvalitní tkaniny s certifikací Oeko-Tex Standard 100 a v neposlední řadě je pro nás důležité aby oblečení nebylo škodlivé dětskému zdraví. Každý výrobek je navržen s maximální péčí a láskou. 

Proč nakupovat luxusní kolekci MOI NOI?

Rodiče ocení minimalistický design a nejvyšší kvalitu turecké bavlny s přidaným elastanem ( s certifikátem o zdravotní nezávadnosti ). Vzory na látkách jsou patentované a tím pádem i jedinečné. Jistotou zůstává, že nepotkáte děti ve stejných soupravách na ulici nebo ve školce. Vaše ratolesti budou opravdu stylové a jedinečné. Barva zůstává stále stejná i po několika vyprání, a materiál se nežmolkuje ani nesráží ( přece jen, nedoporučujeme sušit v sušičce).

Moje osobní zkušenost

Můj dvouletý syn využil a vynosil v posledním roce několik různých outfitů značky MOI NOI– overalů, letních kompletů, mikinu s kapucí, teplákové soupravy, čepice. Dle mého názoru je MOI NOI opravdu luxusní značka, která si zaslouží místo na světové scéně. Těším se z nádherných barev, propracovanosti, originality a hlavně, co je pro mě největším měřítkem, můj syn MOI NOI oblečení moc rád nosí při jakékoli příležitosti. Několikrát jsme dostali komplimenty od kolemjdoucích, nebo i naší paní doktorky, jaké stylové oblečení máme. Už několikrát jsem rozdávala naši e-shopovou vizitku na dětském hřišti, kdy maminky chtěli vědět odkud že mám tu nádhernou soupravu, kterou má mé dítko na sobě. Ach. Máme spousty spokojených zákazníků a věřím, že i Vy se připojíte do naší spokojené rodiny a najdete si cestu k této luxusní značce.